Apartmani 2016

Zgrada će se sastojati od devet stanova. U prizemlju će biti tri stana, kao i na prvom i drugom katu. Jedan od stanova na drugom katu bit će dvoetažni i smješten u potkrovlju (visoko potkrovlje). Stanovi se grade u skladu s visokim standardima i prema kriterijima visoke energetske učinkovitosti (PVC-stolarija, keramika na podovima, klima, sva brojila posebno, blizina svih sadržaja). Svaki stan ima veliku terasu s koje se pruža pogled na more, pročelje s ogromnim staklenim stijenama te osigurana dva parkirna mjesta.

S8 Penthouse opremljen je ekskluzivnim namještajem, podnim grijanjem i raspože s dva parkirna mjesta.

Apartmani 2017

Projekt se sastoji od dvije višestambene zgrade, koje se nalaze na vrhunskoj lokaciji prvi i drugi red do mora. Zgrada 1 sastoji se od 6 stanova, a zgrada 2 sastoji se od 8 stanova koji pružaju idealno mjesto za opuštanje i uživanje u odmoru. Kvadratura stanova od 47m2 (dvosobni) do 117m2 (četverosobni).

Gradnja u skladu s visokim standardima i prema kriterijima visoke energetske učinkovitosti (pvc stolarija, keramika na podovima, klimatizirani, sva brojila posebno, pročelja s velikim staklenim stijenama,vlastito parkirno mjesto, podrum, prizemni apartmani imaju svoj vlastiti vrt,dok apartmanima na drugoj etaži pripada i krovna terasa, blizina svih sadržaja). U prodaji je još nekoliko slobodnih parkirnih mjesta.

Svaki apartman ima veliku terasu ili balkon s kojih se pruža veličanstven pogled na more i otoke, a pozicija omogućava nesmetano uživanje u romantičnim zalascima sunca na plaži koja se nalazi na udaljenosti od jedne minute.

Lokacija apartmana

ATLANTIS GRADNJA D.O.O.

I. K. SAKCINSKOG 3,

44000 Sisak, Hrvatska

Mob:+385(0)91/2536285

Mob:+385(0)91/5777948

info@atlantis-nekretnine.hr

zzivcec@gmail.com

POŠALJITE NAM PORUKU